Pon/Tor/Sre/Pet: 8-15h, Čet: 8-19h, Sob: zaprto

Pon/Sre/Pet: 8-15h, Čet: 8-19h, Sob: zaprto

Lepo pozdravljeni v trgovini Tristokosmatih,

kjer vam bodo naši prijazni strokovnjaki z veseljem svetovali, in med široko izbiro izdelkov pomagali izbrati najboljše za vašega kosmatinca.

V trgovini lahko izbirate med prehrano za vaše ljubljenčke različnih znamk, kot so Hill’s, Hill’s veterinarske diete, Royal Canine, Farmina, N&D, Animonda, Sam’s Field ter Dr. Clauder’s. Na voljo so tudi različni dodatki k prehrani.

Prav tako imate možnost izbire med igračami, ležišči in povodci, posodami ter različnimi priboljški, s katerimi boste razvajali svoje ljubljenčke.

Poskrbljeno je tudi za nego in izbirali boste lahko med različnimi šamponi, krtačami in glavniki, pozabili pa nismo niti na nego zob, oči in ušes.

Nekaj za naše mačje kosmatince

Od 1.12 naprej imamo na Tristokosmatih ter v vseh trgovinah Zootik za vaše mačje kosmatince 30% popust na mačje brikete Nutrience. Da ne bodo lačni 🙂
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na naših telefonskih številkah.

PREHRANA HILL'S

HILL’S SCIENCE PLAN je popolna in natančno uravnotežena hrana iz visoko kakovostnih sestavin in brez nepotrebnih polnil, prilagojena individualnim potrebam vsakega psa ali mačke. Vsak proizvod Science Plan™ vsebuje tudi ekskluzivno, močno in klinično preizkušeno antioksidantno formulo, ki pomaga krepiti imunski sistem vašega psa ali mačke.

Več o prehrani Hill’s Science Plan, ki jo najdete na Tristokosmatih, si lahko preberete tukaj.

PREHRANA HILL'S PRESCRIPTION DIET

Hill’s Prescription Diet je klinična prehrana za izboljšanje kakovosti življenja. Dietno prehrano za vašega ljubljenčka vam lahko predpiše samo veterinar, ki vam bo glede na potrebe vašega kosmatinca ustrezno svetoval med velikim izborom dietne prehrane.

Več o dietni prehrani Hill’s Prescription Diet si lahko preberete tukaj