Pon/Tor/Sre/Pet: 8-15h, Čet: 8-19h, Sob: zaprto

Pon/Sre/Pet: 8-15h, Čet: 8-19h, Sob: zaprto

Impresum in politika zasebnosti

1. Podatki o podjetju
TRISTOKOSMATIH d.o.o.
Kajuhova 5a
1000 Ljubljana
T 01/544 36 58
M info@tristokosmatih.si
Registrska številka firme: 6101305000
Registrsko sodišče: Sodišče Ljubljana
UID za DDV: SI19677103

2. Izključitev odgovornosti

2.1. Vsebina strani
Podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za popolnost, pravilnost, aktualnost ali kakovost vseh informacij, ki jih zagotavlja na tej spletni strani. Zahtevki iz naslova odgovornosti proti podjetju TRISTOKOSMATIH d.o.o. , ki se nanašajo na škodo idejne ali materialne vrste, ki je povzročena z uporabo ali neuporabo predstavljenih informacij oz. uporabo pomanjkljivih in nepopolnih informacij, so načeloma izključeni, v kolikor ne gre pri podjetju TRISTOKOSMATIH d.o.o. za dokazano namerno krivdo ali krivdo, povzročeno iz grobe malomarnosti Vsa ponudba je spremenljiva in neobvezujoča. Podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. si izrecno pridržuje pravico, do dopolnitve, spremembe, brisanja ali dokončne prekinitve izdelkov, storitev, plačil, izpiskov strani, fotografij, tehničnih podatkov o izdelkih itd., in sicer brez predhodne najave.

2.2. Napotki na povezave
Za neposredne ali posredne napotke na tuje spletne strani (povezave), ki ležijo izven območja odgovornosti podjetja TRISTOKOSMATIH d.o.o. velja izključitev odgovornosti izključno v primeru, kadar je podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. dokazano seznanjeno z vsebinami in ima tehnične zmožnosti in sposobnosti, da uporabo nezakonitih vsebin prepreči. Podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. s tem izrecno izjavlja, da v trenutku vzpostavitve spletne povezave niso bile prepoznavne nikakršne nelegalne vsebine povezanih strani. Na aktualno in prihodnje oblikovanje vsebin ali na avtorske pravice povezanih spletnih strani podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. nima nikakršnega vpliva. Zaradi tega se podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. izrecno distancira od vsebin vseh povezanih spletnih strani, ki so bile spremenjene po trenutku vzpostavitve spletne povezave.

2.3. Avtorske pravice in pravice blagovnih znamk
Podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. si prizadeva, da pri vse objavah spoštuje avtorske pravice vseh besedil, fotografij, grafik, tonskih in video dokumentov, da uporablja lastne fotografije, grafike, tonske dokumente in video sekvence in besedila ali pa da uporablja fotografije, grafike, tonske dokumente, video sekvence in besedila, ki se lahko uporabljajo brez licenc. Za vse v okviru spletne ponudbe navedene in morebiti s tretje strani zaščitene blagovne znamke veljajo neomejeno določila ustrezne veljavne zakonodaje za področje blagovnih znamk in lastninske pravice ustreznih lastnikov. Zgolj na podlagi same navedbe ni mogoče sklepati, da blagovne znamke niso zaščitene s pravicami tretjih oseb. Avtorske pravice za objavljene objekte, ki jih pripravi podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. samo, ostanejo pri podjetju. Uporaba logotipov, fotografij, grafik, tonskih dokumentov, video sekvenc in besedil v drugih elektronskih ali natisnjenih publikacijah brez izrecnega soglasja podjetja TRISTOKOSMATIH d.o.o. ni dovoljena.

3. Izjava o varstvu podatkov
Vaše podatke obdelujemo izključno na podlagi zakonskih določil. V teh informacijah s področja varstva podatkov vas obveščamo o pomembnih vidikih obdelave podatkov v okviru naše spletne strani.

3.1. Splošne informacije
Spletna stran TRISTOKOSMATIH d.o.o. zagotavlja javno dostopne informacije o ponujenih izdelkih in rešitvah za negotovinsko plačevanje in informacije o podjetju. Področja, ki niso javna, kot je PartnerNet, so pridržana za pogodbena podjetja in zanje je potrebna individualna identifikacija.

3.2. Zbiranje osebnih podatkov
Pri vsakem dostopu na našo spletno stran posreduje vaš brskalnik naslednje podatke:
IP naslov
Datum in čas povpraševanja
URI iskane strani
Statusna koda
Napotujoča spletna stran (referrer)
Ime brskalnika, različica brskalnika

Najkasneje po 6 mesecih bodo podatki izbrisani. Povezovanje podatkov z drugimi se ne izvaja.

3.3. Stik z nami
Če z nami stopate v stik preko obrazca na naši spletni strani ali z elektronsko pošto ali uporabite obrazec za naročilo, bodo vaši navedeni podatki mesecev pri nas shranjeni šest mesecev za namen obdelave vašega povpraševanja in za primer vprašanj, ki bi sledila. Brez vašega soglasja teh podatkov ne bomo posredovali naprej.

3.4. Piškotki
Naša spletna stran uporablja tako imenovane piškotke. Pri tem gre za majhne besedilne datoteke, ki se s pomočjo brskalnika shranjujejo na vaši končni napravi. Ti piškotki ne povzročajo nikakršne škode. Piškotke uporabljamo za to, da našo ponudbo oblikujemo uporabniku prijazno. Nekaj piškotkov ostane shranjenih na končni napravi, dokler jih ne izbrišete. Omogočajo nam, da vaš brskalnik ponovno prepoznamo ob naslednjem obisku. Če tega ne želite, potem lahko vaš brskalnik tako uredite, da vas obvešča o postavljenih piškotkih in, da te dovoljujete samo v posameznih primerih. Ob izklopu piškotkov je lahko delovanje naše spletne strani omejeno.

3.5. Spletna analiza
Ta spletna stran še ne uporablja programskih oprem za spletne analize.

3.6. Uporaba socialnih medijev
Naš spletni nastop ponuja tudi možnost povezovanja z našimi vsebinami preko portalov socialnih medijev. Če kliknete na enega od simbolov socialnih medijev, potem bodo posredovani osebni podatki: S vašim priklicem spletne strani ustreznega socialnega medija bodo podatki avtomatizirano posredovani ustreznemu ponudniku storitev in tam (med drugim pri ameriških ponudnikih v ZDA) shranjeni. Na zbrane podatke in postopke obdelave podatkov nimamo vpliva, prav tako ne poznamo polnega obsega zbiranja podatkov, namene in roke za shranjevanje. Nadaljnje informacije o namenu in obsegu zbiranja podatkov in vaše obdelave najdete pri ustreznem ponudniku. Tam prejmete tudi nadaljnje informacije o vaših pravicah in možnostih nastavitev za zaščito vaše zasebnosti. Na tej spletni strani se uporabljajo slikovne pike za odzive obiskovalcev Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA („Facebook“). Tako je omogočeno sledenje obnašanja uporabnikov po tem, ko s klikom na reklamni prikaz Facebook pridete na spletno stran ponudnika. Ta postopek je namenjen ovrednotenju učinkovitosti reklamnih oglasov Facebook za statistične namene in namene raziskav trga in lahko prispeva k optimizaciji prihodnjih reklamnih ukrepov. Zbrani podatki so anonimni za podjetje TRISTOKOSMATIH d.o.o. , in ne zagotavljajo sklepov o identiteti uporabnika. Vsekakor pa podatke shranjuje podjetje Facebook in jih obdeluje, tako da je povezava z uporabniškim profilom mogoča in podjetje Facebook lahko podatke uporablja za lastne reklamne namene, v skladu s smernico za uporabo podatkov pri Facebook.

3.7. Vključitev tehnologij tretjih strani
V naš spletni nastop so vključene storitve in knjižnice tretjih oseb, Jquery/Google Fonts, za optimalen prikaza spletne strani ali za zagotovitev dodatnih funkcij. Pri tem gre za priklic virov teh ponudnikov z zunanjih strežnikov (in s tem tudi za posredovanje podatkov kot npr. IP-naslova), ki se nahajajo izven Evropske Unije. Na zbrane podatke in postopke obdelave podatkov nimamo vpliva, prav tako ne poznamo polnega obsega zbiranja podatkov, namene in roke za shranjevanje. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov in njihovi obdelavi pri tretjih osebah prejmete v ustreznih izjavah o varstvu podatkov ponudnikov. Tam prejmete tudi nadaljnje informacije o vaših pravicah in možnostih nastavitev za zaščito vaše zasebnosti.

3.8. Vaše pravice
Načeloma vam pripadajo pravice do informacij, popravka, brisanja, omejitve, prenosljivosti podatkov, preklica in ugovora. Če ste mnenja, da obdelava vaših podatkov krši vaše pravice do varstva podatkov ali vaše zahtevke s področja varstva podatkov ali pa kakšne druge pravice, potem se lahko pritožite pri nadzornem organu za varstvo podatkov www.ip-rs.si.

Informacijski pooblaščenec
Dunajska cesta 22
1000 Ljubljana, Slovenija
T: 01 230 97 30
F: 01 230 97 78
E-pošta: gp.ip(at)ip-rs.si

Ljubljana, 1.11.2019