Pon/Sre/Pet: 8-15h, Čet: 8-19h, Sob: 8-12h

Pon/Sre/Pet: 8-15h, Čet: 8-19h, Sob: 8-12h

Iris Selan

dr. vet.med.

Rojena leta 1962 v Ljubljani. Po končani I. gimnaziji Bežigrad se je vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, kjer je diplomirala leta 1986. Po diplomi je eno leto delala na Inštitutu za patologijo, sodno in upravno veterinarstvo, nato je bila devet let profesorica praktičnega pouka na Srednji agroživilski šoli v Ljubljani. Njeno strokovno področje je stomatologija in interna medicina malih živali. Redno se izobražuje na različnih tečajih, seminarjih in kongresih doma in v tujini, kjer tudi sodeluje s svojimi prispevki V letih 207-2008 je bila vodja Zavetišča za zapuščene živali v Ljubljani in od leta 2009 do 2010 skrbela za živali v zavetišču Horjul. Sedem let je pripravljala oddajo SAMO GOVOR’T NE ZNAJO na RadiuDur,. Redno gostuje v televizijskih oddajah in v tiskanih medijih, je stalna avtorica prispevkov revije Viva in časnika Žurnal 24ur. Je članica EVDS, BSAVA, ASVM, SZVMŽ. Doma jo vsak dan veselo pričaka pet kosmatincev: črna ruska terierka Anna, mešanček Nace in pritlikavi pinčici Pika in Pia, ter mačji posvojenec Maki.

Erika

Receptorka

Erika je naša najnovejša pridobitev in nam je v pomoč na recepciji, kjer vas prijazno sprejme v našo ambulanto

Frodo

Hišna mačja maskota

Če je pri volji, vas sprejme na recepciji, drugače ga najdete pohajkovati po dvorišču ali v kateremu od kotov naše ambulante ( kadar ne spremlja vaših ljubljencev pri prebujanju po posegih ali z njimi deli svojo pozitivno energijo) Je naš »dvorni preizkuševalec« hrane in priboljškov ter preizkusi vse izdelke, ki jih potem priporoča svojim kosmatim prijateljem naprej. Je šef klinike in uživa kot edini moški v kolektivu.

Marina Blatančič

Dr.vet med

Mojca Čeh

Veterinarski tehnik

Mojca opravlja delo veterinarskega tehnika. Rojena v Ljubljani je že od malih nog obkrožena z živalmi. To svojo ljubezen do njih je nadaljevala s šolanjem na Srednji veterinarski šoli, ki jo je obiskovala v Kamniku, in nato še leto in pol na Veterinarski fakulteti. Je tudi članica Združenja veterinarskih tehnikov. z večletno prakso v temu poklicu je spoznala, da je bilo delo s kosmatinci pravilna odločitev v njenem življenju. Doma deli srečo s svojo psičko in kar osmimi mucki, tako da časa in razlogov za slabo voljo ni.

Rebeka Brišar

Veterinarski tehnik

kmalu

še ostali del teama....